МАУ ввела знижку на квитки до Європи / фото УНІАН

Авіакомпанія МАУ ввела знижку 15 доларів на квитки з Києва, Харкова, Львова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська та Чернівців до Європи.

Як повідомляє avianews.com, знижка поширюється на рейси, які виконуватимуться в період з 1 листопада по 15 грудня 2019 року.

Читайте такожСтюардеса шокувала зізнанням, чому чай і каву в літаках краще не пити

Відео дня

Рейси з Києва є прямими, рейси з регіональних аеропортів України здійснюються з пересадкою в київському аеропорту "Бориспіль".

Зниження вартості авіаквитків відбувається шляхом активації спеціального промо-коду для перельотів в обидва боки. Він діє на тарифи економ-класу, що включають багаж: Economy Standard і Economy Premium, і не поширюється на квитки економ-класу без багажу Economy Light, а також квитки бізнес-класу.

Список акційних напрямків з Києва, Харкова, Львова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська та Чернівців:

Рим

Мілан

Венеція

Мадрид

Берлін

Франкфурт

Мюнхен

Дюссельдорф

Прага

Рига

Стокгольм

Гельсінкі

Для отримання знижки на головній сторінці сайту МАУ необхідно в графі промо-код ввести SCMG83BF, обрати маршрут за акційним напрямком в обидві боки і рейси, які беруть участь в акції. Промо-код дійсний для бронювань до 30 жовтня 2019 року на рейси з 1 листопада по 15 грудня 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство інфраструктури розробляє механізм компенсацій українським авіакомпаніям, які змушені облітати територію Російської Федерації.