Відбудуться зміни у маршрутах громадського транспорту / kyivcity.gov.ua

У Києві новорічної ночі роботу громадського наземного транспорту та метрополітену планують подовжити на 3 години, тобто до 3-ї години ночі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила сьогодні директорка Департаменту культури Діана Попова під час розширеного засідання колегії Київської міськдержадміністрації, присвяченої підготовці міста до святкування Нового року, Різдва та Водохреща.

Читайте такожУ Литву – за 700 гривень: МАУ оголосила про новорічний розпродаж авіаквитків

Відео дня

«У новорічну ніч буде подовжено роботу пасажирського транспорту на 3 години, фунікулер працюватиме цілодобово», - сказала Попова.

Водночас поки ще не оприлюднено розпорядження КМДА, яким затверджено подовження роботи міського пасажирського транспорту загального користування.

Попова нагадала також, що відбудуться зміни у маршрутах громадського транспорту у зв’язку із загальноміськими святковими заходами. Так, 19, 22, 24, 25, 31 грудня та 1 і 7 січня під час святкових заходів Володимирським проїздом буде заборонено рух всіх видів транспортних засобів. Тому в суботи, неділі, святкові та неробочі дні передбачено відкрити дорожній рух вулицею Хрещатик. В маршрути міського пасажирського транспорту будуть внесені відповідні зміни.

Як повідомляв УНІАН, у Києві з 25 листопада обмежено на місяць рух транспорту Володимирським проїздом з метою забезпечення організації та святкування Нового року та Різдва.

Цього року загальноміське новорічне святкування відбуватиметься на Софійській та Контрактовій площах.

Раніше у КМДА повідомили також, що вулиця Сагайдачного, що виходить на Контрактову площу, не буде перекриватися для проїзду транспорту на час новорічно-різдвяних свят через реконструкцію вулиці Покровської на Подолі і потребу забезпечити рух автомобілів.