До Перемишля відправлять 5 поїздів / фото УНІАН

П'ять поїздів класу «Інтерсіті+», сполученням Перемишль (Польща) - Київ, 20 березня евакуюють із Польщі та Чехії громадян України, які через обмежувальні заходи у зв'язку з карантином не мають можливості самостійно перетнути кордон.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Читайте такожКвитки на рейси для повернення з Німеччини купили 782 українця - посол

Відео дня

Згідно з повідомленням, «Укрзалізниця» спеціально додала п'ятий поїзд №717/718, місця в якому зарезервовані для громадян, які прибудуть до Перемишля з Чехії. Їх доставляють із території Чехії до Перемишля залізницею за підтримки посольства України в Чехії. Громадяни, евакуйовані з Чехії, зможуть придбати квиток до Києва безпосередньо в поїзді.

Продаж квитків в онлайн-системі «Укрзалізниці» було відкрито на 4 поїзди, раніше призначені «Укрзалізницею».

Як повідомляв УНІАН, «Укрзалізниця» 20 березня вивезе поїздами класу «Інтерсіті+» із Перемишля (Польща) громадян України, які через обмежувальні заходи у зв'язку з карантином не мають можливості самостійно перетнути кордон.

Прес-служба президента України Володимира Зеленського за підсумками телефонної розмови глави держави з президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою повідомила, що польська сторона забезпечить повернення українців додому як транзитом, так і з самої Польщі. Для цього буде використаний і залізничний, і повітряний транспорт.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.