Колишня школа стала пабом №1 в Британії / колаж УНІАН, фото REUTERS, скріншот

У Великій Британії найкращим пабом країни визнали заклад, що розмістився у переобладнаній будівлі, де раніше була школа. Як пише The Sun, йдеться про заклад під назвою Cholmondeley Arms, що розташований у графстві Чешир.

Зазначається, що будівлю колишньої школи власники пабу Тім і Мері купили у 2011 році. Провівши справді визначну роботу, вони перетворили її на популярний заклад, який пропонує гостям аж 366 видів джину (не кажучи про пиво), а також власне унікальне меню, включаючи десерт "Cholmondeley Mess" і коктейль "Cholmondeley Chaser".

Але стати переможцем Great British Pub Awards вони змогли не через широкий асортимент джину, а через унікальну атмосферу та власний календар подій. Він зокрема включає музичні вечори та тижні тематичного меню.

При пабі є власний міні-готель на шість номерів, обладнаних в окремій будівлі – "будиночку директора". Кожен номер названо на честь одного з колишніх вчителів школи, як от міс Фріттон або містера Чіпса. Проживання в такому номері коштуватиме від 110 фунтів стерлінгів за ніч. У кожному номері є душ або ванна. До комплекту також входить сніданок або ланч у пабі.

"Коли ми відкривалися, я сказав, що ми можемо бути маяком надії для сільських пабів, але тепер ми можемо стати амбасадорами як паб року у Великобританії", – заявив співвласник пабу Тім Берд.

У відгуках на популярному туристичному порталі TripAdvisor люди в захваті від пабу.

"Це просто чудово насолоджуватися сільським пабом, коли все просто ідеально, а власники та персонал просто знають, що вони роблять. Вишукано", – написав один з туристів.

"Шкода, що ми живемо за 2,5 години їзди, але, мабуть, добре, оскільки я хотів би їсти тут постійно!" – зазначає інший.

Інші туристичні новини

Як писав УНІАН, гірськолижний курорт у Французьких Альпах назавжди припинив роботу через глобальне потепління. Через відсутність снігу лижний сезон останнім часом тривав усього по кілька тижнів на рік, тож власники мали самі лише збитки. Тепер це буде просто природній парк для прогулянок та не зимових видів спорту. 

Також ми розповідали, що у Мексиці через сильну спеку з пересохлого водосховища повністю виступила затоплена церква колоніальної епохи. Зазвичай над поверхнею водосховища була видна тільки арка другого ярусу церкви.

Вас також можуть зацікавити новини: