Ілюстрація \ REUTERS

Третій за величиною в світі круїзний оператор Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, висловив сумнів з приводу здатності продовжувати свій бізнес у зв'язку з впливом пандемії коронавірусу.

Читайте такожКруїзні компанії скасували частину суднозаходжень в Одеський порт через COVID-19

Компанія в числі найбільш постраждалих від коронавірусу. "COVID-19 завдав і, як очікується, продовжить завдавати істотного впливу на фінансовий стан і операції, що негативно позначається на нашій здатності отримувати прийнятне фінансування", - сказав представник компанії, повідомляє Reuters. Також у компанії заявили, що у неї немає достатньої ліквідності для виконання своїх зобов'язань протягом наступних 12 місяців.

Відео дня

Круїзна компанія, яка припинила рейси до 30 червня, ще не оголосила дату відновлення роботи. Однак деякі круїзи там планують відновити до 1 серпня.

Станом на 24 квітня кількість попередніх замовлень квитків на частину року була значно меншою, ніж у попередньому році, незважаючи на зниження цін до середніх однозначних цифр.

Компанія зі штаб-квартирою в Майамі зіткнулася з колективними позовами. Позивачі стверджують, що Norwegian Cruise Line робила для ринку і клієнтів помилкові і вводять в оману заяви про COVID-19 та його вплив на бізнес.

У березні генеральний прокурор штату Флорида оголосив про проведення розслідування, пов'язаного з маркетингом норвезького круїзного холдингу під час спалаху коронавірусу. Об'єктом уваги слідчих були твердження, що компанія применшує серйозність і високу ступінь зараження коронавірусу в спробі продати тури.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.