false

Різдвяні свята не за горами, і, щоб провести їх яскраво і весело, отримати незабутні емоції і гарненько відпочити - рекомендуємо відправитися в Карпати. Саме тут, в Яремчі, цього року вже вдев'яте пройде Різдвяний фестиваль WINTER ROMANTIK FEST за участю українських зірок.

Яскрава подія відбудеться в гостинному готелі Romantik Spa Hotel.

Святкувати Різдво разом з гостями фестивалю будуть співачка і актриса «жіночого кварталу» Віра Кекелія, співаки Арсен Мірзоян і Віктор Павлік, актриса Ольга Сумська, актор Віталій Борисюк, співачки Тоня Матвієнко і Наталія Бучинська, телеведучі Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та інші.

Відео дня
false

"Це єдиний такий Різдвяний фестиваль на території України. Другого такого немає ніде. Тут готують чудові святкові страви, тут неймовірні пейзажі навколо", - зазначає актриса Ольга Сумська.

На фестивалі зірки традиційно співатимуть колядки, готуватимуть різдвяну кутю та 12 пісних страв. Часи пандемії диктують свої правила, тому цього року фестиваль проходитиме за оновленим форматом – з низкою обмежень та дистанціювання.

false

"Цього року ми традиційно будемо пропагувати українські різдвяні традиції та неймовірну красу Карпат. А також приділимо велику увагу дотриманням правил карантину, - каже Іван Гаврон, засновник фестивалю і власник Romantik Spa Hotel. - Цього року нам є чим побалувати гостей і крім святкової програми. Всім гостям цього року ми пропонуємо систему харчування all inclusive, а також цікаву новинку-можливість оздоровитися в термальному басейні. Ми підіймаємо термальну воду на поверхню з підземних річок глибиною до 255 м, і розігріваємо її для басейну до 32°С.термальні басейни дарують особливий релакс і оздоровлення".

На Святий вечір всі зірки разом з ведучими Русланом Сенічкіним і Людмилою Барбір приготують кутю за старовинними рецептами, а гості фестивалю зможуть визначити – яка кутя найсмачніша і виберуть переможця. 

"За роки проведення фестивалю WINTER ROMANTIK FEST ми приготували 700 літрів куті і більше 10000 вареників. Встановили рекорд на найдовшу гуцульську ковбаску-27 метрів", - відкриває секрети святкового меню Іван Гаврон. 

false

Діти візьмуть участь у розмальовуванні різдвяних імбирних пряників. Також навчимося майструвати вбрання та аксесуари для вертепу.

А зірки вже зараз активно готуються до новорічних свят – замовляють ексклюзивні прикраси та вбрання у модних дизайнерів, оскільки традиційно на фестивалі шляхом загального голосування виберуть найкраще вбрання вечора. Словом, на фестивалі буде на що подивитися.