"Укрзалізниця" працює в штатному режимі / Ілюстрація REUTERS

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" (УЗ) працює в штатному режимі, попри негоду.

Про це повідомила прес-служба компанії на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте також"Укрзалізниця" оголосила про відновлення руху поїздів з двох станцій

Відео дня

"Погіршення погодних умов і снігопад не завадили постійній, безперебійній роботі залізничного транспорту. "Укрзалізниця" працює в штатному режимі, затримок поїздів, викликаних негодою, не зафіксовано", - сказано в повідомленні.

"Укрзалізниця" також повідомила про те, що готується працювати в посиленому режимі, щоб забезпечити безперервність руху, резервні вагони та склади поїздів стоять напоготові.

Скріншот Facebook

Так, зі Львова до Києва сьогодні відправляються 13 поїздів, при цьому фахівці УЗ пильно стежать за заповненням цих поїздів і готові додавати місця у зв'язку із затримкою рейсів з міжнародного аеропорту "Львів".

Скріншот з Facebook

Погіршення погодних умов

Рятувальники попереджають про погіршення погодних умов в Україні найближчими днями.

8 лютого у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях сильний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети (приріст снігу 20-30 см, у Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см), на Закарпатті, вдень і на Прикарпатті та в південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (1-й рівень небезпеки - жовтий).