Двоє бійців загинули / Міністерство оборони України

Проросійські бойовики на Донбасі не полишають спроб вибити українських військових зі звільненого нещодавно населеного пункту Південне (Чигирі).

Сьогодні, 21 травня, близько 5 ранку, на південній околиці Південного була виявлена диверсійна група противника у кількості до 10 осіб, пише на своїй сторінці у Facebook прес-центр операції Об'єднаних сил.

Читайте такожЗ'явилися подробиці знищення БМП противника на Донбасі (відео)

Відео дня

"Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехоплення ДРГ, зупинивши її просування та відкинувши ворога від позицій захисників України. В результаті боєзіткнення ворог зазнав значних втрат і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти", - йдеться у повідомленні.

Під час боєзіткнення від вогню ворога загинули двоє українських військових. Один з них – командир протидиверсійної групи Андрій Маслов.

"Осколкові поранення отримали також 4 військовослужбовці, які зараз перебувають у госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога", - додали в ООС. 

Як повідомляв прес-центр ООС, пізно ввечері 20 травня українські військові під час бою на Донбасі захопили в полон трьох бойовиків.