Бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ / фото УНІАН

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил терористи дев’ять разів порушили режим припинення вогню, десять разів застосувавши заборонену зброю.

Читайте такожЗСУ дали відсіч ворогу на Донбасі: один бойовик ліквідований

Як повідомляє прес-центр ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібрів 120 та 82 мм були обстріляні українські позиції  у районі Водяного, а поблизу Гнутового бойовики застосували міномети 82 мм калібру.

Відео дня

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ з мінометів калібру 120 мм терористи вели вогонь по українських позиціях неподалік Новозванівки, Новоолександрівки та хутору Вільний. Українські позиції поблизу Новолуганського потрапили під вогонь з мінометів 120-го калібру та автоматичних станкових гранатометів. В районі Попасної терористи вели вогонь з мінометів 120 мм та 82 мм калібру, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів. У районі населеного пункту Лобачеве бойовики застосували 82 мм міномети та великокаліберні кулемети, а поблизу Кримського вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У штабі також додали, що внаслідок обстрілів один військовослужбовець був поранений. За даними розвідки, минулої доби двоє окупантів були знищені, один поранений. Також військові збили один ворожий БПЛА Орлан-10.

Від початку поточної доби терористи двічі обстріляли з мінометів калібру 120 мм позиції підрозділів Об'єднаних сил в районі населених пунктів Лебединське та Водяне. Втрат серед українських військових немає.