Ілюстрація REUTERS

Від початку поточної доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню, одного українського військового поранено.

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні, противник обстрілював позиції захисників із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

Читайте такожЗеленський закликав Трампа долучитись до припинення війни на Донбасі

Відео дня

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки - з протитанкового ракетного комплексу; поблизу Водяного - з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Мар’їнки - зі снайперської зброї; поблизу Красногорівки - зі стрілецької зброї.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позицій Об'єднаних сил поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного – з міномета калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу, 25 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 32 рази порушили режим припинення вогню, внаслідок чого двоє українських бійців отримали поранення, один – бойову травму.