Ілюстрація REUTERS

Упродовж минулої доби, 30 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил у Facebook.

Читайте такожУ штабі ООС розповіли, скільки триватиме процес розведення сил біля Золотого

Відео дня

Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано й вогневу активність ворожих снайперів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів: поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; п’ять разів неподалік Водяного, що на Приазов'ї – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі дії оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили 13 обстрілів: шість разів поблизу Кримського – з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 120 мм; біля Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів; неподалік Луганського – зі стрілецької зброї; біля Південного – з СПГ, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; у районі Троїцького – зі станкових протитанкових гранатометів; поблизу Новолуганського – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; біля Горіхового – з мінометів калібру 82 мм.

За минулу добу втрат серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Як повідомляв УНІАН, впродовж попередньої доби, 29 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню.