Ілюстрація / REUTERS

Безпілотник ОБСЄ на ділянці розведення сил і засобів в районі Петровського Донецької області зафіксував нові позиції бойовиків.

Про це повідомляє пресслужба місії.

Читайте такожОкупанти провокують українських військових поблизу Петрівського, де відбулось розведення сил

Відео дня

"11 листопада на ділянці розведення в районі Петровського безпілотник малого радіусу дії вперше виявив 50-метрову траншею (не була зафіксована за даними спостереження від 3 листопада), в якій знаходилися п'ять людей в камуфляжному одязі, приблизно в 580 метрах на південь від північного краю ділянки розведення і приблизно в 1 км на схід від його західного краю ", - відзначили в прес-службі. 

У той же день на ділянці розведення БПЛА СММ малого радіусу дії також зафіксував четверо людей в камуфляжному одязі на позиції терористів (про яку повідомлялося раніше) приблизно в 180 метрах на північний захід від південно-східного кута ділянки розведення.

Нагадаємо, 9 листопада від села Богданівка з боку українських силовиків та від Петрівського з боку бойовиків почалося розведення військ. Перед тим окупанти кілька разів зривали розведення.

11 листопада в ООС відзвітували про завершення практичної фази розведення в Петрівському. Сторони повинні були розвести сили на відстань одного кілометра від лінії розмежування.

На ділянці розведення №3, у районі Богданівки та Петрівського Донецької області, станом на 12 листопада, було завершено практичний етап дзеркального процесу розведення особового складу та озброєння. Тактичне положення змінили 48 військовослужбовців ЗСУ.