В ООС наголосили на ницості окупантів, які ведуть вогонь по житлових секторах ОРДЛО  / УНІАН

В Луганській області БМП окупаційних військ пошкодила опору ЛЕП, без електропостачання залишись село Хороше.

Як повідомляє у Facebook прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, 31 січня в результаті наїзду БМП зі складу 4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу окупаційних військ РФ у Луганській області на опору електропередач у тимчасово окупованому населеному пункті Хороше було пошкоджено лінію електроживлення та повністю знеструмлено населений пункт.

Читайте такожУкраїна готова відкрити КПВВ "Золоте" – речниця представника ТКГ у Мінську

Відео дня

«Представники місцевої російської окупаційної адміністрації, мімікровані під так звані органи влади "ЛНР", намагаючись приховати факт причетності найманців збройних формувань Російської Федерації до даного інциденту, підготували ряд повідомлень на своїх інформаційних ресурсах, які мають на меті звинуватити українських військових в обстрілах мирного населення та руйнуванні цивільної інфраструктури», - сказано у повідомленні.

Це вкотре підкреслює ницість російсько-окупаційної влади у намаганнях дискредитувати Україну перед світовою спільнотою, додали у штабі.

У прес-центрі наголосили, що Об'єднані сили ніколи не вели та не будуть вести вогонь по житловому сектору, наражаючи на небезпеку мирне населення, яке там проживає.

Як повідомляв УНІАН, 31 січня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.