За роки служби Ігоря Надолько чотири рази був контужений / фото: Юлія Паєвська/Facebook

Парамедика Ігоря Надолько з позивним Фаш поховали на алеї Героїв на Маріупольському кладовищі.

Про це в Facebook повідомила парамедик Юлія Паєвська.

«Це був важкий день, Фаш. Могильники з важкістю чіпляли мерзлу землю Приазов'я, і вона з глухим звуком падала на кришку твого гробу, брат. Ти б, звичайно, негайно відмочив якийсь жарт з цього приводу, але мені було не до жартів, коли я дивилася на тонку фігурку твого сина, зовсім замерзлого на крижаному вітрі, але він тримався гідно. Він молодець. Він весь у тебе», - написала Паєвська.

Відео дня
Фото: Юлія Паєвська/Facebook

За її даними, Ігор Надолько служив з самого початку АТО. Спочатку він був у 129 ОБр, потім служив у 131 ОБр, потім перейшов у 28 бригаду окремого мотопіхотного батальйону, де прослужив до квітня 2017 року.

Читайте такожУкраїна проти розведення сил на всій лінії зіткнення на Донбасі – міністр оборони

За роки служби чотири рази був контужений. Останні два роки Надолько був добровольцем-парамедиком у складі "Ангелів Тайри", а також волонтером у "Самообороні Маріуполя", інструктором тактичної медицини.

За словами його колеги, за два роки служби парамедиком в "Ангелах" Надолько надав першу допомогу і повернув до життя понад 400 осіб, цивільних і військових.

Як повідомляв УНІАН, протягом 9 лютого збройні формування РФ на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожого обстрілу один український боєць отримав поранення.