За словами бійця, він вже був на цих позиціях у 2017 році / скріншот

У мережі з'явилося сильне відео українського військовослужбовця, який розповідає про ситуацію на передовій в районі населеного пункту Новотошківське Луганської області, де щодня відбуваються обстріли з боку російських окупантів.

Ролик з'явився на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

Читайте також"Твій син тримався гідно": у Маріуполі попрощалися з парамедиком, який врятував понад 400 життів (фото)

Відео дня

"Стріляють із села. Стріляють від трансформатора, з кутка, де посадка. Але зараз туман, особливо не видно. Ходять звідти. Працюють по нас. Там їх окопи. Стріляють і перемир'я не хочуть. Так протягом дня через 2-3 години. Такого, щоб цілий день не стріляли, такого тут немає. Вони постійно працюють. Буває, в нічний час більше активні, ніж вдень. Даємо відповідь, якщо є загроза життю", – розповів боєць ЗСУ Олександр.

За його словами, він вже був на цих позиціях у 2017 році, а тепер повернувся знову. Також боєць розповів про особисту мотивацію служби в районі ООС.

"Дав присягу на вірність народу і прийшов сюди. Як і всі інші. Ми всі прийшли сюди заради одного – зупинити війну тут, Донбас повернути, Луганську область. Тут половина звідти служить", - розповів боєць.

Як повідомляв УНІАН, протягом 9 лютого збройні формування РФ на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожого обстрілу один український боєць отримав поранення.