REUTERS

Бойовики в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) таємно розміщують на Слов’янському та Маріупольському напрямках заборонене Мінськими домовленостями великокаліберне озброєння, повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Протягом доби зусилля противника зосереджувались на перегрупуванні та посиленні підрозділів, веденні розвідки сил АТО, підвищенні боєздатності з’єднань і частин, їх логістичному забезпеченні, прихованому розміщенні забороненого Мінськими домовленостями озброєння на Слов’янському та Маріупольському напрямку», - йдеться у повідомленні.

У ГУР зазначили, що представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, котра діє в зоні АТО, надана інформація про наявність у районах Дебальцевого та Моспине забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків та CАУ.

Відео дня

Як повідомляв УІНАН, протягом минулої доби у зоні проведення АТО було зафіксовано 29 обстрілів українських позицій, загиблих чи поранених серед українських військовослужбовців немає.