Росія атакувала Київ дронами Shahed / скріншот

У ніч проти 20 травня російські війська запустили по Київській області всього 18 дронів-камікадзе іранського походження Shahed.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, зазначивши запускалися БПЛА з північного напрямку.

"У Київську область з північного напрямку вночі залетіли Shahed - 18 ударних БПЛА. Всі 100% були знищені в небі", - заявив він.

За його словами, 17 дронів збили воїни оперативного командування "Центр", ще один - на рахунку протиповітряної оборони Сухопутних військ.

"Разом б'ємо ворога у повітрі", - додав речник командування ПС ЗСУ Юрій Ігнат.

РФ атакувала Київ дронами Shahed 20 травня - подробиці

Нагадаємо, в ніч проти 20 травня росіяни атакували Київ дронами Shahed. Відомо, що це була 11 атака ворога на столицю з початку травня.

Повідомлялося, що всі виявлені БПЛА знищили засобами протиповітряної оборони. При цьому уламки збитих дронів впали в чотирьох районах - в Дніпровському, Дарницькому, Печерському та у Солом'янському районах.

За інформацією командування Повітряних сил ЗСУ, в ніч проти 20 травня  у небі над Україною знищили 20 ударних дронів Shahed-136/131.