Бійці ЗСУ влучним ударом з української "Стугни-П" знищили натовп окупантів / скріншот з відео

Українські захисники знайшли ще одне застосування протитанковому ракетному комплексу "Стугна-П". Вони використали зброю для удару по скупченню окупантів.

Наслідки прицільного залпу з ПТРК українського виробництва показані на відео нижче. Оператор "Стугни-П" засік, як загін окупантів рухався посеред горбистої місцевості. Противники опинилися в точці, звідки їх добре було видно українським воїнам.

Після ретельного прицілювання оператор здійснив залп і направив снаряд прямо в натовп. Далі в ролику можна побачити, як в різні боки полетіли частини тіл окупантів. Зйомка велася через панель управління "Стугной-П" і на великій дистанції, тому кадри хоч і вийшли моторошними, але детально розчленування не показується.

В результаті пострілу загинуло близько десяти супротивників. Трьом точно вдалося вижити — в кінці відео вони піднялися на ноги і спробували сховатися від наших захисників.

Нагадаємо, українські солдати регулярно і успішно застосовують ПТРК "Стугна-П" для оборони від російської агресії. Протитанковий комплекс зазвичай використовують для усунення різноманітної техніки. Наприклад, 5 червня зі "Стугни-П" в рамках однієї операції підірвали кілька танків і БТР, а 1 червня за допомогою ПТРК знищили БРДМ-2.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: