Терористи полювали на свого колишнього "колегу" / фото uapress.info

На окупованій частині Луганщини бойовики влаштували "полювання на дезертирів", внаслідок якого загинули та постраждали кілька так званих "правоохоронців".

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"За даними розвідки, 28 червня в населеному пункті Любимівка, що на тимчасово окупованій території Луганської області, представники так званого "МВС ЛНР" затримали колишнього "ополченця", який втік з військових формувань окупаційних військ Російської Федерації. Під час полювання на свого дезертира той розпочав перестрілку і застрелив двох так званих "міліціонерів" та намагався вивести і сховати їхні трупи відрубавши їм кінцівки, для того, щоб тіла помістилися в багажник автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожОкупанти поранили на Донбасі українського бійця

Далі, розповідають у розвідці, так звана "міліція" відправила на другу спробу затримання бійців "батальйону спеціального призначення Беркут".

"Ополченець так не хотів повертатися до незаконних збройних формувань, що відкрив вогонь по "беркутівцях", з РПГ та закидав їх гранатами. Ті ганебно втекли залишивши зброю. Затримати розлюченого дезертира змогла лише третя група представників незаконної влади. Напевно, у колишнього "ополченця" вже не було чим відбиватися", - повідомляє розвідка.

Жертвами затриманого, за даними розвідки, стали Руслан Біккінін (22.09.1979 р.н.) та Сергій Чумаков (20.09.1984 р.н.), обидва присутні в базі "Миротворця".