Україна просить у США ракети ATACMS / скріншот

Продовження масованих атак РФ території України збільшує шанси ЗСУ на отримання ракет ATACMS з дальність польоту до 300 кілометрів.

Таку думку висловив розповів російський правозахисник Марк Фейгін, зазначивши, що Кремль використовує лише два засоби впливу на війну, які в нього залишилися, передає 24 канал.

Експерт упевнений, що у Кремля немає багато засобів впливу на хід війни в Україні: у росіян залишилися тільки ракетні обстріли критичної інфраструктури і потенційна спроба повторного наступу з Білорусі відразу на двох напрямках – на Київ і Волинь.

Відео дня

"Продовження обстрілів території України збільшує шанси на отримання ракет ATACMS на 300 кілометрів", – заявив Фейгін.

Також правозахисник додав, що зараз фактор мобілізованих росіян перестав сильно впливати на хід війни, це може змінитися, якщо РФ почне кидати в Україну нові хвилі "чмобиків".

Ракети ATACMS для України: що повідомлялося

Раніше військовий експерт Коваленко прогнозував, що після масованих ударів Росії по Україні в Білому домі ухвалять важливе рішення надати Україні ракети ATACMS.

А військовий експерт Сергій Грабський заявляв, що атакою 10 жовтня РФ взагалі "закрила питання" з постачанням ракет ATACMS.

Однак, офіційні особи США лише стверджували, що Україні зараз нібито вистачає й інших снарядів.