Міністерство оборони РФ можна слухати тільки як "Камеді-Клаб", воно нічого не контролює, вважає Подоляк / УНІАН

Міністерство оборони РФ не контролює жодних процесів як на території в Україні, так і на території власної країни, заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. Нагадаємо, що сьогодні про слабкість відомства також згадав Пригожин.

Про це він сказав в ефірі телемарафону "Єдині новини", коментуючи повідомлення Міноборони РФ про завершення контртерористичної операції на території Бєлгородської області, де "Російський добровольчий корпус" та легіон "Свобода Росії" здійснили прорив у рамках операції зі створення демілітаризованої зони на кордоні РФ.

"Міністерство оборони РФ може закінчити контртерористичну операцію тільки на рівні особистої дачі Шойгу. Вони не контролюють жодних процесів. Вони вже в нас "знищили" військово-повітряні сили, ВМС 24-25 лютого 2022 р. Тоді ж вони "знищили" всю армію практично і тоді ж авансом "Хаймарси", "Петріоти" і  таке інше. Тому слухати Міністерство оборони РФ  можна тільки в рамках "Камеді-Клаб" і не більше того. І це не буде погано. Це говорить про їх рівень  і про їх  компетенції… Міноборони Росії – це не про війну, а про камеді", - сказав Подоляк.

У РФ партизани пообіцяли росіянам здихатися режиму Путіна 

Як відомо, "Російський добровольчий корпус" та легіон "Свобода Росії" мають на меті звільнити Росію від путінського диктату та припинити злочинну війну проти України.

Наразі вони здійснили кілька рейдів у рамках операції зі створення демілітаризованої зони на кордоні РФ, що зменшить можливості росіян обстрілювати Україну.

Бійці "Російський добровольчий корпус" спільно з легіоном "Свобода Росії" вже провели кілька проривів на території РФ. Зокрема, 21 травня вони здійснили рейд в Гайворонський район Бєлгородської області

1 червня РДК оголосив про продовження операції в Бєлгородській області РФ, тепер уже в районі Шебекіно і його передмістя.

Керівництво РФ запровадило в цьому регіоні режим контртерористичної операції та евакуювало ядерні боєприпаси.

Сьогодні, 3 червня, начальник штабу "Русского добровольческого корпуса" (РДК) Олександр "Фортуна" заявив, що російська армія не контролює Шебекіно.

Вас також можуть зацікавити новини: