На Чернігівщині ЗСУ звільнили два населені пункти та захопили понад 10 одиниць техніки ворога / фото WSJ

Збройні сили України продовжують ефективно відбиватися від окупантів на всіх напрямках. Наприклад, у Херсонській області нещодавно вдалося збити відразу два ворожих вертольоти. А тепер стало відомо про блискучу контратаку ЗСУ на Чернігівщині. Українські солдати змогли звільнити два населені пункти і захопити понад десять одиниць техніки.

Інформацією про чергову перемогу ЗСУ поділилося Оперативне командування "Північ" на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook: "Незважаючи на запеклі бої, які тривають на нашій рідній Чернігівщині, захисники з підрозділів оперативного командування "Північ" з кожним днем наближають час перемоги все ближче. Оборонцям вдалося звільнити ще два населених пункти і не дати при цьому можливості ворогу встановити понтонну переправу та стримати наміри ворога з просування в бік Києва. Як результат — маємо в трофеях техніки ворога більше 10 ти одиниць. Армія Російської Федерації вже не така сильна, як про неї розповідали з екранів телевізора пропагандисти Кремля.".

Війна Російської Федерації проти України

  • Нагадаємо, 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: