Було знищено багато одиниць ворожої техніки точними влучаннями / скриншот

На Лиманському напрямку відбито кілька атак ворога з великою кількістю техніки. Про це повідомила 60 окрема механізована Інгулецька бригада в Telegram.

"Днями 60 ОМБр відбила масштабну атаку росіян на Лиманському напрямку, яка здійснювалася у три хвилі. росіяни задіяли танки, бмп, живу силу та навіть китайські "гольф-кари" Шойгу (йдеться про міністра оборони РФ – УНІАН), які він видавав Путіну (йдеться про президента Росії Володимира Путіна- УНІАН) за новітню розробку свого оборонпрому", - сказано в повідомленні. 

Також зазначається, що було знищено багато окупантів та їх техніки. "Все, що не встигло втекти, тепер металобрухтом лежить на нашій землі – орків виженемо, а земля знову буде чиста й квітуча", - наголошують у 60 ОМБр.

Також розмістили відео, де показали як було знищено багато одиниць ворожої техніки точними влучаннями.

Війна в Україні - ситуація на фронті

За даними Генштабу Збройних сил України протягом 3 березня, на фронті між Силами оборони та окупантами відбулося 78 бойових зіткнень.

Зазначалося, що на Куп’янському напрямку наші захисники відбили 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, де противник безуспішно намагався покращити своє тактичне положення.

На Лиманському напрямку бої велись в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Терни та Верхньокам'янське Донецької області, там стримали 5 штурмів. Стільки ж атак ворог здійснив в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське та Андріївка Донецької області на Бахмутському напрямку, але успіху також не мав.

Гаряче залишається на Авдіївському напрямку, де нашими захисниками відбито 20 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області. 

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де ворог, більше 30 разів намагався прорвати оборону наших військ.

В генштабі зазначили, що Авдіївський та Новопавлівський напрямки – це дві найтяжчі ділянки фронту.

Вас також можуть зацікавити новини: