У Тростянці окупанти викрадали молодих чоловіків \ фото t.me/Zhyvytskyy

В Сумської області прокуратура відкрила провадження проти російських окупантів, які викрадають і катують молодих чоловіків.

Про це передавати в офісі Генерального прокурора.

Слідство встановило, що в місті Тростянець окупанти під час обшуків у будинках мирних жителів викрали 32-річного та 29-річного чоловіків. В даний час їх місцезнаходження невідоме.

Відео дня

Також 20 березня росіяни захопили в полон ще двох чоловіків. Їх утримували і катували в приміщенні залізничного вокзалу. Коли почалися активні бойові дії, чоловікам вдалося втекти з полону.

"За процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури здійснюються досудові розслідування за фактами викрадення людей представниками іноземної держави (ч.1 ст. 146-1 Кримінального кодексу)", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні радник глави офісу президента, член української переговорної групи Михайло Подоляк показав звірства окупантів на Київщині і звернувся до європейських партнерів. Він опублікував серію фотографій українців, з якими жорстоко розправилися російські окупанти. "Київська область. Пекло 21 століття. Тіла розстріляних чоловіків і жінок зі зв'язаними руками. Найжахливіші злочини нацизму знову в Європі. Це навмисно зробила Росія", - написав Подоляк.

Вас також можуть зацікавити новини: