Міноборони РФ цинічно відзвітувало про обстріл Тернополя / фото t.me/ternopilskaODA

Міністерство оборони країни-агресора цинічно прокоментувало чергову атаку по інфраструктурі українського мирного міста. Нічний удар по Тернополю, внаслідок якого постраждали люди і були пошкоджені будинки і склади, російське відомство назвало "ударом по пунктах дислокації" українських військових.

"Збройними Силами Російської Федерації в районах населених пунктів Тернопіль, а також Петропавлівка Дніпропетровської області завдано удару високоточною зброєю великої дальності повітряного і морського базування по пунктах дислокації підрозділів ЗСУ та місцях зберігання боєприпасів, озброєння і військової техніки, що надійшли із західних країн. Мети удару досягнуто. Всі призначені об'єкти вражені", - стверджує МО РФ у зведенні.

Удари РФ по Тернополю 13-14 травня - що потрібно знати 

Близько 22:35 у суботу, 13 травня, російські окупанти завдали ракетного удару по місту Тернопіль. Під ранок окупанти завдали повторний удар по області. 

Відео дня

Внаслідок удару було пошкоджено комерційні склади, приватні будинки і торгові об'єкти. Постраждали дві людини. 

На згорілих складах зберігалися не тільки товари місцевих підприємців, а й гуманітарна допомога. 

Зауважимо, перший удар по місту було завдано за лічені хвилини до виходу тернопільського гурту TVORCHI, що представляв Україну на Євробаченні в Ліверпулі. Музиканти відреагували на удари по рідному місту.

Вас також можуть зацікавити новини: