Рятуваьники звернулися до жителів Вінницької області / фото ua.depositphotos.com

У Державній службі з надзвичайних ситуацій попереджають про можливе підвищення рівня води у річці Дністер.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Державної служби з надзвичайних ситуацій. Це може статися через екстрений скид води із Дністровської гідроелектростанції. Йдеться про ІІ рівень небезпеки – помаранчевий.

"16-17 грудня, в результаті екстрених скидів води із Дністровської ГЕС, рівень води р. Дністер у створі поста Могилів-Подільський може досягти небезпечних відміток початкового затоплення ділянок, прилеглих до русла річки, господарських об’єктів у районах міст Могилів-Подільський, Ямпіль (Вінницька обл.) та окремих населених пунктів у Вінницькій області", - зазначено у повідомленні.

Відео дня

Обстріл України 16 грудня

Як відомо, вранці на всій території України було оголошено повітряну тривогу. Росія знову здійснила масштабну ракетну атаку, випустив по країні 76 ракет.

У Збройних Силах України повідомили, що воїнам вдалося знищили 60 російських ракет.

В Укренерго повідомили, що українська енергосистема працює збалансовано, однак на відновлення електропостачання може пійти більше часу.

Відомо, що сьогодні  окупанти пошкодили близько дев'яти об'єктів генерації. У Кривому Розі повністю зруйновано об'єкт енергетичної інфраструктури.

Вас також можуть зацікавити новини: