Сирський прибув у Бахмут, бої точаться на околицях міста / t.me/landforcesofukraine

Російські окупанти не полишають спроб прорвати оборону та захопити місто-фортецю Бахмут Донецької області. Сьогодні туди прибув командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський.

Як повідомили у прес-службі Сухопутних військ, основні зусилля російські окупанти зосередили на захопленні Бахмута та його оточенні. Бої ідуть навколо самого міста та на його околицях.

Окупанти намагаються оточити та захопити Бахмут, в місто прибув генерал Сирський (фото)
Окупанти намагаються оточити та захопити Бахмут, в місто прибув генерал Сирський (фото)
Сирський заслухав командирів / t.me/landforcesofukraine

"В ході роботи командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський перевірив стан справ у підпорядкованих підрозділах, заслухав командирів підрозділів щодо проблемних питань, надав допомогу у їх вирішенні та підтримав військовослужбовців, які мужньо відбивають атаки ворога", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Генерал також подякував всім захисникам, відзначивши їх надзвичайну стійкість та героїзм та нагородив кращих захисників цінними подарунками.

Окупанти намагаються оточити та захопити Бахмут, в місто прибув генерал Сирський (фото)
Сирський нагородив кращих воїнів / t.me/landforcesofukraine

Війна в Україні: останні новини

За даними Генштабу, за добу 24 лютого українські воїни відбили близько 70 атак російських окупантів на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. На цих напрямках російські війська зосереджують основні зусилля з ведення наступальних дій.

Триває оборона міста-фортеці Бахмуту. За останніми даними, на Бахмутський напрямок окупанти відправили близько 200 чеченців-спецпризначенців аби запобігти дезертирству мобілізованих.

Вас також можуть зацікавити новини: