Обстрілів з боку противника сьогодні зафіксовано не було / фото УНІАН

Сьогодні на Донбасі задокументовано проліт ворожого безпілотника типу "Квадрокоптер" біля населеного пункту Водяне.

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожУчасники ТКГ домовилися дотримуватися режиму тиші - українська делегація"Від початку поточної доби, 1 листопада, зафіксовано одне порушення домовленостей, досягнутих у рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня. Так, на Приазовׄ’ї, у районі населеного пункту Водяне, задокументовано проліт ворожого БПЛА типу "Квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Засоби радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання", - йдеться у зведенні.

Відео дня

Упродовж поточної доби обстрілів з боку противника на ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано не було. Уздовж лінії розмежування спостерігається тиша.

Перемир’я на Донбасі: що відомо станом на 1 листопада

  • 22 липня учасники Тристоронньої контактної групи досягли домовленості про всеосяжне припинення вогню на Донбасі з 27 липня. Відтоді неодноразово фіксувалося порушення перемир’я з боку окупантів.
  • Вночі 30 жовтня противник здійснив обстріл з напрямку Пікузи на Водяне, використовуючи АГС і підствольні гранатомети. В результаті обстрілу загинули двоє військовослужбовців ЗС України.
  • Минулої доби, 31 жовтня, на Донбасі зафіксовано одне порушення домовленостей. Неподалік Зайцевого противник здійснив постріл з ручного протитанкового гранатомета.