Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар по телевежі в Києві / фото REUTERS

Президент України Володимир Зеленський відреагував на потрапляння російської ракети в урочище Бабин Яр, де розташовується однойменний національний історико-меморіальний заповідник.

Про це глава держави повідомив у Twitter.

"Навіщо 80 років повторювати "Ніколи знову", якщо, коли бомба падає на Бабин Яр, світ залишається мовчазним? Ще 5 життів втрачено. Історія повторюється...", - наголосив президент.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 1 березня, російські війська намагалися ракетою збити телевежу в Києві, проте потрапили в Бабин Яр.

За попередніми даними, у Київську телевежу влучили дві ракети, повідомив мер Віталій Кличко. За його словами, пошкоджена трансформаторна підстанція, яка живить електроенергією телевежу, а також апаратна на самій телевежі.

За даними ДСНС, унаслідок обстрілу окупантами Київської телевізійної вежі попередньо загинули 5 осіб та 5 осіб постраждали.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Володимир Путін розпочав вторгнення до України, в низці міст пролунали вибухи. Згодом український лідер Володимир Зеленський звернувся до українців та оголосив про запровадження воєнного стану.

Вас також можуть зацікавити новини: