Ракета Калибр / Міноборони Російської Федерації / Facebook

У Чорному морі залишаються три російських ракетоносія.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру Військово-морських сил Збройних Сил України у соціальній мережі Facebook. Як зазначається, станом на 10:00, в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 13 російських кораблів, серед яких три - носії крилатих ракет "Калібр". Їхній загальний залп - 24 ракети.

У Азовському та Середземному морях обстановка без змін – відповідно, в першому перебуває один корабель, у другому – чотири, у тому числі носій "Калібрів" (загальний залп - до 16 ракет).

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вранці 27 червня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебували сім кораблів РФ, серед яких три - носії крилатих ракет "Калібр".

Обстріл України 28 квітня

Нагадаємо, що в ніч на п'ятницю Росія вкотре обстріляла територію України ракетами. Атаку вели з літаків стратегічної авіації Ту-95 з району Каспійського моря.

Військові повідомили, що протиповітряна оборона ліквідувала 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555 та два дрони. Російське Міноборони оприлюднило картинку з підписом "Точно в ціль!" після удару.

Відомо, що загарбники вдарили по багатоповерхівці в Умані. Людей продовжують шукати під завалами, наразі відомо вже про 15 загиблих та 18 постраждалих.

У Дніпрі російська ракета зруйновала будинок, загинули матір та дитина, також є поранені. А у Київській області уламки ракети влучили у багатоповерховий будинок, постраждала дівчинка.

Вас також можуть зацікавити новини: