Навіть окупанти розуміють, що загрожує розплата / колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Окупаційна влада пропонує "інвесторам" з РФ купити незаконно привласнені землі вздовж Азовського узбережжя.

"Незаконно привласнені землі вздовж Азовського узбережжя окупаційна влада тепер активно пропонує так званим інвесторам із регіонів-шефів з Росії. Йдеться насамперед про рекреаційні зони, пансіонати та бази відпочинку", - повідомляє Центр національного спротиву.

Очільник так званої "ДНР" Денис Пушилін стверджує, що країна-агресор будує відносини з "інвесторами", які "можуть брати ті чи інші пансіонати, землі під пансіонати і вже облаштовувати територію". Однак при цьому юридичне узаконення права власності на окуповані землі не відбувається.

Відео дня

"Виглядає так, ніби сам Пушилін не до кінця вірить, що можна беззаконно орудувати на тимчасово окупованих територіях України. Таки усвідомлення, що за кожен злочин обов’язково буде відповідальність присутня у голові кремлівського посібника", - наголосили у ЦНС.

Ситуація на окупованій території

На окупованій території Україні загарбники посилюють контроль над цивільними та критичною інфраструктурою. Зокрема, Міністерство внутрішніх справ Росії збільшує кількість правоохоронних органів. РФ найняла 14 тисяч міліціонерів і розгорнула щонайменше 35 000 співробітників Росгвардії.

З 1 липня 2024 року загарбники планують виселяти мешканців окупованого Маріуполя з їхніх квартир та будинків, якщо ті не отримають паспорт РФ

За даними британської розвідки. Москва готується до депортації українців на окупованих територіях.

Вас також можуть зацікавити новини: