Стали відомі деталі удару супротивника по терміналу "Нової пошти" / фото t.me/UA_National_Police

Російські окупанти вдарили по терміналу "Нової пошти" біля Харкова. Працівник "НП" Олексій Корнієнко розповів, що під час атаки був у підвалі, побачив з правого боку спалах, почув гучний гул і відчув, як посилка підлітає.

Чоловік поділився, що потім були пил, темрява й уламки, і вони з товаришами швидко покинули будівлю, повідомляє "24 канал". "З терміналу, куди прилетіло, витягували людей і передавали каретам швидкої допомоги. Змогли витягнути двох колег", - поділився Корнієнко.

За відомостями прокуратури Харківської області, всі працівники "НП" - цивільні. Термінал компанії працює 24 години на добу, там займалися сортуванням вантажів, і вранці посилки мали вивозити вантажівки.

Відео дня

Війна в Україні проти РФ триває - що треба знати зараз

Росіяни у ніч на 11 жовтня з Бєлгородської області РФ вдарили по селу Коротич Пісочинської територіальної громади Харківщини й поцілили у термінал "Нової пошти".

За відомостями поліції, унаслідок ворожого удару загинули 6 осіб, а 16 - отримали поранення. Повідомлялося, що супротивники запустили по Харківській області ракету С-300.

Вас також можуть зацікавити новини: