Путін продовжує погрожувати ядерною бомбою / скріншот

Політолог Андрій Піонтковський заявив, що Росією зараз правлять дві людини - президент Володимир Путін та секретар Радбезу Микола Патрушев.

В ефірі "Еспресо" він зазначив, що обидва росіянина демонструють повне клінічне безумство.

"Один розмахує ядерною бомбою. Розумієте, ядерний шантаж 15 років працював як шантаж, щоб у Вашингтоні сказали: Давайте не провокувати Путіна. Спочатку кілька років не давали Україні Javelins, була та ж сама розмова, що не треба провокувати Путіна, раптом візьме ядерну зброю. А потім не даваймо Stingers, не даваймо гаубиці, не давати HIMARS, Patriot, Abrams і так далі. Все! Закінчилась ця гра! Ніхто його більше не боїться, йому пояснили, що його вб’ють", - додав політолог.

Відео дня

На думку Піонтковського, людина, яка тремтить від вірусу навіть після завершення пандемії, не готова померти. Тому, всі розуміють, що це "тупий шантаж".

"А подивіться на обличчя Патрушева, коли він переконано говорить і вірить, що Америка ось-ось розпадеться. Каліфорнія відійде до Мексики, Аляска напевне до Сполучених Штатів. Але дуже добре, що ворог перебуває у такому стані", - підсумував Піонтковський.

Коли Путін втратить владу

Нещодавно президент Володимир Зеленський розповів про те, як у Російській Федерації впаде режим Володимира Путіна. На його думку, росіяни знайдуть привід, щоб вбити Путіна.

Колишній прем’єр-міністр Росії Михайло Касьянов також вважає, що політичний вплив Путіна суттєво зменшився. За його оцінкою, російський лідер зможе утримувати президентське крісло максимум до березня 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: