Окупанти зазнають величезних втрат / фото REUTERS

Росія примусово відправляє на війну проти України жителів, які перебувають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Ті зазнають величезних втрат у боях із ЗСУ.

Але в РФ не стурбовані підрахунками втрат вояк "ЛДНР", повідомляє "24 канал" з посиланням на джерела в розвідці.

Як дізналися журналісти, статистикою зі втрат займаються в "керівництві" ЛДНР". За інформацією джерел у розвідці, головні терористи Пушилін і Пасічник ретельно приховують кількість ліквідованих і поранених, адже це може стати причиною для протестів.

Відео дня

Втрати армії "ЛДНР" з початку повномасштабної війни

Українські розвідники роздобули документи, що розкривають втрати "армії "ЛДНР" з початку повномасштабної війни до 12 травня 2022 року. Дані приблизні: ліквідовано 17 тис. 247 мобілізованих в ОРДЛО. Ще, за інформацією розвідки, 8 тис. 931 людина отримала поранення.

Такі цифри джерела в розвідці пояснюють тим, що командування не хоче рятувати поранених, також відсутня кваліфікована медична допомога.

Також ЗМІ дізналися, що для жителів окупованих територій Донецької та Луганської областей "запустили" у соцмережах "заспокійливу таблицю" щодо втрат серед військових "ЛДНР". Її підготував ФСБшник, зрозуміло, дані істотно занижені.

Крім того, розвідники розкрили ще один цікавий факт: після поранень учасників боїв серед жителів ОРДЛО знову відправляють на фронт. Ті намагалися купувати меддовідки, щоб "відкосити". Але і тут окупанти знайшли вихід - віддали розпорядження лікарням прифронтових міст про визнання придатними всіх без винятку "мобілізованих", які пройшли курс лікування після поранення або травми.

Як повідомляв Генштаб ЗСУ, загальні бойові втрати противника з 24 лютого по 20 травня орієнтовно склали близько 28,7 тис. осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: