Володимир Путін / фото REUTERS

Відомий російський адвокат Марк Фейгін висловив свою думку щодо того, що може прискорити процес перемоги України у війні з Росією.

Так, в інтерв'ю з Наталією Влащенко, правозахисник зазначив, що не варто покладатися на якийсь міжнародний механізм.

"Насправді, я б на міжнародний механізм не покладався. На суд, який йде в Гаазі, на інші суди... Мені здається, що це було б дуже самовпевнено, думати, що вони можуть щось зупинити", - зазначив Фейгін.

За його словами, найпростіше домовлятися з трупом.

"З Путіним ідеально буде домовитися, якщо він буде трупом у мішку. Просто ви не уявляєте, які будуть шикарні домовленості. Взагалі все буде вирішено", - упевнений адвокат.

Фейгін закликав визнати цю істину: насильство перемагає.

"А як по-іншому? Виходить, що війну можна зупинити тільки війною. По-іншому не виходить. Як ти не прагни. Людство прожило у свідомому стані 20 століть, але не знайшлося нічого іншого в якості інструментарію для того, щоб насильство зведене в абсолют — якось його купірувати", - зазначив правозахисник.

Раніше, як писав УНІАН, на четвертому місяці повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України президент Путін вирішив переписати історію і натякнув, що війна може тривати понад 20 років, і попросив росіян активніше розмножуватися

Відхід Путіна від влади

4 червня 2022 року таблоїд The Sun, посилаючись на експерта з вивчення конфліктів Королівського коледжу Лондона Роберта Тронтона писав про те, що військові РФ можуть влаштувати переворот і вбити Путіна через провал у війні.

6 червня 2022 року стало відомо, кого Путін призначить своїм наступником і яку посаду він "подарує" дочці.

9 червня 2022 року з'явилася інформація про те, що крісло президента РФ займе людина без амбіцій.

Вас також можуть зацікавити новини: