Володимир Путін / фото REUTERS

Наступником президента РФ Володимира Путіна стане "непомітна та придуркувата", людина без претензій й амбіцій.

Таку думку висловив російський вчений, професор Вільного університету в Ризі Дмитро Орєшкін в інтерв'ю журналістці Олені Трибушній.

"Наступником Путіна буде той, кого і уявити собі не можна. Найепомітніший, найпридуркуватіший, який ніяких претензій і амбіцій не має, і це означає, що він найрозумніший. У цій системі треба саме так і триматися... Так що, наступником буде найнепримітненький, найсіренький, найскромненький, тому що тим, хто занадто яскраво виділяється, відразу голову відривають", – заявив Орєшкін.

Відео дня

За його словами, як тільки в Росії з'являється потенційний наступник Путіна, його "рвуть на клаптики". На цей час, як зазначив Орєшкін, п'ять військових структур в Росії стежать один за одним, побоюючись, що наступником стане хтось із конкурентів.

Експерт також зазначив, що на місце Путіна явно претендує колишній президент і прем'єр Росії Дмитро Медведєв, який останнім часом активізувався:

"Мені здається, у нього є внутрішні підстави претендувати на позицію в результаті зміни влади, посилення своїх адміністративних позицій. А в тій системі, яку побудував Путін, – хто голосніше проти Заходу гавкає, той і найбільший молодець".

Раніше повідомлялося, що Володимир Путін вже визначився зі своїм наступником, а ось Медведєва він готується зробити "цапом-відбувайлом".

Вас також можуть зацікавити новини: