У Харківській області зупинили ворожу колону / фото The Times of Israel

Українські солдати сьогодні здобули чимало перемог. На одній тільки Чернігівщині вдалося звільнити два населених пункти і захопити більше десяти одиниць техніки. А тепер стало відомо, що окупанти зазнали поразки в Харківській області. Про це розповіла Державна прикордонна служба України.

"Протитанковий розрахунок прикордонників виявив рух ворожої колони в один населений пункт на Харківщині. Щоб не допустити потрапляння ворожих сил в село, військовослужбовці Держприкордонслужби влучним пострілом знищили броньований автомобіль "Тигр", який йшов у голові колони. У відповідь рашисти почали накривати вогнем позицію прикордонників. Та відразу включилися наші побратими зі Збройних сил України, які змусили противника тікати. Не всі орки втекли: крім підбитого "Тигра", ворог має втрати також у самохідній артилерії. На відміну від орків, українські захисники з бою вийшли без втрат", — сказано на сторінці прикордонної служби України на Facebook.

Війна Російської Федерації проти України

  • Нагадаємо, 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: