Тіло дитини, яку вбила Росія, виявити не вдалося / t.me/synegubov

Внаслідок цинічного удару Росії по Харкову в ніч на 10 лютого загинуло немовля. Малюк згорів у власному помешканні, а його тіло виявити неможливо.

Як повідомляє начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, температура горіння у помешканні була настільки високою, що тіло немовляти згоріло вщент.

"На жаль. Встановити тіло немовля на місці неможливо. Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл. На місці судовий експерт - медик. Все збираємо та веземо в морг на експертизу. Припускаємо, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей", - зазначив Болвінов.

Відео дня
Фото з місця пожежі / Facebook / Сергій Болвінов

Атака на Харків

В ніч на 10 лютого російські окупанти знову атакували Харків. Внаслідок пожежі, яка сталась через удари по місту, загинули семеро людей, троє з яких - діти. 

Рятувальники продовжують тушіння, поліція на місці: охорона території, встановлення кількості мешканців до пожежі, огляд місць події, відбір зразків ДНК.

Натомість голова Харківської ОВА Олексій Синєгубов зазначив, що нічний обстріл по Харкову забрав життя сімох людей. Серед них – троє дітей. 

"В одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з 5 людей: чоловік з дружиною та троє їхніх дітей (семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики)", - зазначив він.

Вас також можуть зацікавити новини: