Наслідки обстрілів Одеси / фото УНІАН, Олександр Гіманов

В Одесі Служба безпеки України затримала трьох відеоблогерів, які виклали в інтернет матеріали про ракетні удари окупантів по місту.

Про це повідомляє прес-служба СБУ в Одеській області. Також управління оприлюднило відеозапис із зізнаннями блогерів - двох чоловіків і жінки.

"СБУ оперативно встановила їх і провела відповідні бесіди. Свідомо чи несвідомо ці особи попрацювали коригувальниками для ворога - встановить слідство", - сказано в повідомленні.

Відео дня

СБУ звернулася до всіх громадян з попередженням про заборону публікувати дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об'єкти та результати ворожих ударів. Ці дані використовують окупанти при плануванні подальших обстрілів.

"Краще робіть навпаки: передавайте нам відомості про дислокацію ворога, а українські військові забезпечать його знищення! Наш чат-бот: https://t.me/stop_russian_war_bot", - акцентують у відомстві.

Як повідомляв УНІАН, 7 травня окупанти випустили по Одесі шість ракет, чотири потрапили в приватне підприємство з виробництва меблів, дві в ЗПС аеропорту. В довколишніх будинках вибиті вікна. За попередніми даними, люди не постраждали.

Вас також можуть зацікавити новини: