Тактика Валерія Герасимова полягає у тому, щоб бити по Україні ракетами, які вона не може знищити, вважає журналістка / фото МО РФ

Призначений командувачем об'єднаним угрупуванням російських окупаційних військ в Україні Валерій Герасимов, який був начальником Генерального штабу збройних сил Росії, має нову тактику ведення війни проти української держави.

Війна з Росією може змінитися, оскільки тактика Герасимова полягає в тому, щоб запускати ті ракети, які не можуть збити, і відзвітувати керівництву про те, що вони не були вражені, розповіла російська журналістка Юлія Латиніна.

"...у чому нова тактика Герасимова? Дуже просто - у тому, щоб відзвітувати начальнику, що його ракети не збили. І що для цього? Для цього треба запускати ті ракети, які ніхто не може збити. Зокрема, ракети С-300", - сказала вона.

Латиніна також висловилася про удар РФ по Києву, який був завданий вранці 14 січня.

"Наскільки я знаю, по Києву били не з території Білорусі, а били з території Росії - зі стику між Росією, Україною та Білоруссю...", - поділилася вона.

Журналістка вважає, що супротивник міг використовувати ракети С-400, які українська сторона теж не може ліквідувати.

Війна Росії та України - що потрібно знати

11 січня стало відомо, що в РФ Валерія Герасимова призначили командувачем об'єднаним угрупуванням російських окупантів в Україні. Раніше цю посаду обіймав Сергій Суровікін. Після призначення Герасимова командувачем, Суровікін став його заступником.

Пізніше - 14 січня, РФ вдарила ракетами по Києву. У столиці України повітряна тривога прозвучала вже після вибухів. Потім з'явилася інформація, що ворожі ракети летіли за балістичною траєкторією.

За відомостями експертів, противники запустили по Києву нові ракети для зенітного ракетного комплексу С-400.

Вас також можуть зацікавити новини: