ФСБ намагається перекласти свою провину на військових / фото REUTERS

Настрої в Генштабі Російської Федерації погіршуються. Там починає назрівати гнойничок.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю з Дмитром Гордоном.

"Показником цього є та кількість командирів, які не просто усуваються з посади, але проти яких порушуються кримінальні справи, проводяться слідчі дії. Наприклад, той же командир 1-ї танкової армії, командувач Чорноморським флотом", - говорить експерт.

Відео дня

За його словами, всередині російського Генштабу почалися жорсткі чистки, ФСБ намагається перекласти свою провину на військових за неправильно сплановану так звану "спецоперацію".

"Так, а хто готував оцінку противника? Це ж основа для ухвалення рішення військового командира! ФСБ. Тому так, швидше за все, там такий гнойничок починає назрівати, дуже серйозно", - зазначив Жданов.

Раніше радник глави офісу президента Олексій Арестович повідомив, що президент РФ Путін дав прочухана російським генералам.

"Нам з Москви добрі люди розповідають, що була нарада у Путіна, позавчора. І він дуже сильно кричав на генералів, чимось він був дуже сильно незадоволений, дуже. Щось вони не зробили з того, що обіцяли. Я боюся загадувати, але деякі ознаки того, що відбувається, мене обнадіюють", - зазначив Арестович.

Вас також можуть зацікавити новини: