Вороги "прокололися" біля Орлівки / колаж УНІАН зі скріншотів

Триває повномасштабна війна в Україні, і село Орлівка (Донецька область, знаходиться під Авдіївкою) зараз у центрі уваги. Стало відомо, як біля цього населеного пункту "прокололися" російські загарбники. 

На північно-східних околицях села ворожі штурмові групи заблоковані, поділилися відомостями з liga.net у відділі зв’язків з громадськістю оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія". За відомостями ОСУВ, там тривають бої в непростих умовах - росіяни щільно "криють" артилерією, використовують міномети й застосовують FPV-дрони.

"Також ворог учора ввечері вів штурмові дії в напрямку населеного пункту Бердичі (силами до двох мотострілецьких взводів), але був відкинутий з околиць села ударами українських військ", - зазначили в ОСУВ.

Відео дня

Ось де знаходиться Орлівка на карті України / скріншот

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто прочитати

Росіяни багато років поспіль намагалися захопити Авдіївку і ціною колосальних втрат зайшли у фактично вщент зруйноване місто на фоні того, що в українських воїнів виник "снарядний голод". 

17 лютого стало відомо, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський вирішив вивести наших захисників з міста, щоб зберегти їхні життя. Процес виведення військ з Авдіївки завершився в той же день.

Вас також можуть зацікавити новини: