Стали відомі нові втрати ворога серед офіцерського складу / колаж з фото REUTERS та УНІАН

Втрати Росії серед командного складу у війні проти України зросли, зокрема, ліквідовано командира батальйону Олексія Башкатова, який мав звання підполковник.

Офіцер Збройних сил України з позивним "Штірліц" - Анатолій Штефан, у своєму каналі в Telegram повідомив, що також знищено ворожого капітана Івана Малова - начальника штабу гаубично-самохідної артилерії дивізіону 291 артилерійської бригади РФ. За його даними, ще "мінусовано" капітана Андрія Вороніна, лейтенанта Іллю Астахова і двох старших лейтенантів - Антона Чередниченка й Вадима Техова.

Крім того, воїн повідомив нову деталь щодо ліквідації російського літака дальнього радіолокаційного виявлення та управління А-50У. За відомостями "Штірліца", внаслідок знищення борту ліквідовано начальника оперативного розрахунку літака майора Сергія Федосова.

Відео дня

Український офіцер також показав фотографії знищених російських військових "шишок".

Розкрито нові втрати супротивника серед офіцерського складу / колаж з t.me/a_shtirlitz

Важливі втрати ворога на 2 березня 2024 року в Україні - що потрібно знати

Увечері 23 лютого стало відомо, що українцям вдалося ліквідувати ще один ворожий літак А-50. Пізніше з'явилася інформація, що всіх членів екіпажу борту знищено.

Варто зазначити, що російські окупанти під час повномасштабної війни проти українців зазнали величезних втрат як у техніці, так і в живій силі. Загальні втрати супротивника серед літаків становлять 346 одиниць. Крім того, вже відомо про ліквідацію приблизно 415 640 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: