За допомогою безпілотників ліквідовано ворожі ББМ / скріншот

Збройні сили України за допомогою дронів знищили дві ворожі бойові бронемашини.

ББМ противника за допомогою боєприпасів, які були скинуті з дронів, знищила 59 окрема мотопіхотна бригада ім. Якова Гандзюка, поділився в Telegram радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко.

На сторінці бригади в Facebook йдеться, що ворожа техніка була знищена протягом великодніх днів (цього року Великдень відзначали 24 квітня).

Відео дня

"...благодатний вогонь зійшов на два орківських танки, дві броньовані машини десанту, три мінометні розрахунки, дві артилерійських установки, а також - близько двох десятків живої (ще на той момент) сили", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Росія вдерлася в Україну рано вранці 24 лютого. Спочатку ворог бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирне населення, зокрема, в Києві, Чернігові, Харкові, Маріуполі, Херсоні, Львові, Миколаєві, Одесі, Сумах і Вінниці.

Захисники України давали ворогові гідну відсіч. За даними Генерального штабу ЗСУ, в нашій державі вже знищено 22 400 окупантів, а також 2 342 ворожих броньованих машин і 939 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: