Українські бійці знищують ворога / фото 121 окремої бригади територіальної оборони

Сили оборони України відзвітували про влучні удари по позиціям російських загарбників впродовж цієї доби. Про це йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала удару по 5 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника", - сказано у зведенні.

Крім того, українські підрозділами ракетних військ завдали ураження по пункту управління російських окупантів, 2 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Відео дня

При цьому, своєю чергою, ворог завдав 10 ракетних та 4 авіаційних удари, здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Як повідомляв УНІАН, російські загарбники зробили інформаційний вкид про нібито захоплення Мар'їнки у Донецькій області, але оборона міста триває.

"Мар'їнський напрямок. Триває стримування ворога в районах Новомихайлівки та Красногорівки - відбито 11 атак. В районі Мар'їнки ворог накопичує сили для подальших штурмових дій. Продовжує інформаційні вкиди та провокації про нібито повне взяття цього міста. Оборона Мар'їнки триває", - наголосили у ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: