Російські війська як і раніше зосередили зусилля на захопленні Донбасу / скріншот

Російський окупант під прізвиськом Олег SEPAR Танк розповів про реальний стан ЗС РФ на фронті з урахуванням ефективної роботи української РСЗВ.

Відео бойовик записав для своїх підписників у Telegram.

Він констатував, що для російської армії зараз не найкращий час.

Відео дня

"Настрій у мене г*вно, я вам так відразу скажу. З якої причини? Багато знаю і не маю права про це взагалі говорити. Скажу просто: на фронті все важко. Не райдужно як би хотілося", - заявив "Олег".

Окупант поскаржився, що ЗСУ "досить успішно" чинять опір, водночас росіяни гинуть і отримують поранення: "Кількість не можу назвати, самі розумієте".

"Вчора було обстріляне місто Стаханів. Знову потрапили, самі знаєте куди. Точно куди потрібно. За півтора тижні - 21 склад. Це повна... Це ж наші снаряди, ми ними воюємо. І дуже великої шкоди це приносить нам", - зізнався бойовик.

Війна в Україні: актуальні дані

Російські війська, як і раніше, зосередили зусилля на захопленні Донбасу. 

Ворог штурмує район Івано-Дар'ївки Донецької області, а також Вуглегірську ТЕС, щоб просунутися в Краматорськ і Слов'янськ.

У Пентагоні, своєю чергою, констатували, що, попри великі втрати, які РФ зазнала в боях за регіон, ЗС Росії за 90 днів просунулися тільки до 16 км. Це, зазначив генерал Міллі, є не дуже великим просуванням.

На думку експертів з Інституту вивчення війни, росіяни втрачають наступальну бойову міць у локальних боях за відносно неважливі населені пункти. 

Так, ЗС РФ досі не взяли Сіверськ після захоплення Лисичанська. Крім того, російська армія не змогла почати атаку на Бахмут. 

Очікується, що нинішній наступ окупантів досягне своєї кульмінації в найближчі тижні.

Вас також можуть зацікавити новини: