Окупанти продовжують вчиняти злочини в Україні / фото ua.depositphotos.com

В окупованій російськими загарбницькими військами Кремінній Луганської області розстріляли сім'ю. Про це повідомляє російський Telegram-канал Astra

26 січня тіла 60-річної Наталії Бурлуцької, її 37-річної доньки Алли та 41-річного чоловіка Андрія Рубана знайшли на провулку Леніна. Як повідомили журналістам родичі вбитих і власні джерела, на тілах виявили вогнепальні поранення. У Алли Бурлуцької залишилася 18-річна дочка.

За підозрою у розстрілі мирних людей затримали 33-річного військовослужбовця в/ч 12271 Фідана Хаерзаманова. Наразі розшукуються товариші по службі окупанта: 30-річний Ігор Дмитрієв та 39-річний Азамат Гарєєв. 

Відео дня

Вбивства мирних людей в окупації: останні новини

У листопаді 2022 року повідомлялося, що у Запорізькій області російські загарбники вночі розстріляли сім'ю Дармобедів, серед убитих були двоє неповнолітніх дітей.

Минулої осені стало відомо про розстріл сім'ї Капканець в окупованій Волновасі Донецької області. Загарбники вбили дев'ять осіб, у тому числі двох дітей. Розстріл сім'ї окупантами підтвердили і в Слідчому комітеті РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: