На Донбасі виявили угруповання сербських найманців / фото report.az

Українські захисники виявили у Донецькій області воюючий на боці РФ підрозділ сербських найманців, який очолює терорист на прізвисько "Сивий".

Про це повідомив командир української армії по Донецькій ділянці фронту Роман Сологуб, передає Report.

За його словами, саме "Сивий" займається вербуванням найманців для участі у війні проти України, у тому числі з Сербії.

Відео дня

"На цей час українська армія успішно знищує противника за допомогою безпілотників, оснащених боєголовками. У зону дії нашої групи потрапив російський терористичний військовий підрозділ, яке очолює терорист на прізвисько "Сивий". Саме він і займається вербуванням найманців, у тому числі із Сербії", – розповів командир.

Сологуб з посиланням на відповідні розвідувальні дані додав, що на цій ділянці фронту іноземних найманців набагато більше, ніж самих російських військових.

На Донбасі виявили угруповання сербських найманців / фото report.az

Нагадаємо, раніше в Генштабі збройних сил України повідомляли, що командуванню РФ все важче поповнювати розбиті в Україні підрозділи: "Окупанти деморалізовані тотальним опором українського народу. Російському командуванню все важче поповнювати підрозділи, які несуть втрати в розв'язаній їм безглуздій війні".

При цьому російська пропаганда продовжує брехати, вигадуючи неіснуючі перемоги і покриваючи злочини своєї армії та найманців. 

Вас також можуть зацікавити новини: