Навчання пройдуть на півдні Одеської області / фото УНІАН

В Одеській області пройдуть антитерористичні навчання.

Як повідомила прес-служба УСБУ в Одеській області, 3-7 серпня координаційна група Антитерористичного центру при обласному управлінні спецслужби проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання.

Читайте такожСекретар РНБО розповів, як Україна готується відбивати можливу агресію РФ з моря

Відео дня

Тренування пройде на півдні регіону - населені пункти Сергіївка, Шабо, Прибережне, Біленьке і прилеглі території - в умовах, максимально наближених до реальних з використанням спеціальної техніки та озброєння.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Національної гвардії, Національної поліції, Військової служби правопорядку, Державної прикордонної служби, ДСНС та ін.

СБУ закликає жителів, які проживають в районі проведення навчань, зберігати спокій у зв'язку із зосередженням у населених пунктах спецназівців і військових. Під час заходів можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей і транспорту, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів та ін.

Управління СБ України в Одеській області звертається до громадян з проханням зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії і вимоги правоохоронців.