Володимир Путін і Дональд Трамп / Reuters

Офіційний Вашингтон утримався від привітань Володимиру Путіну у зв'язку з переобранням його президентом Росії. Не робитиме цього і президент США Дональд Трамп, заявили в Білому домі й додали, що результати голосувань несподіванкою не стали.

Представник Білого дому Хоган Джідлі повідомив журналістам, що США все-таки продовжать співпрацювати з Росією в тих сферах, де це можливо. Про це пише Reuters.

"Ми будемо працювати над тим, щоб розвивати відносини з Росією і змушувати платити, коли Росія погрожує нашим інтересам, але ми також будемо шукати те, де можна працювати разом, коли це служить нашим інтересам", - зазначив Джідлі.

Відео дня

Читайте такожМакрон замість привітань по телефону нагадав Путіну про Україну

Тим часом Путін розповів про свої пріоритети під час нового президентського терміну.

Як повідомляв УНІАН, 18 березня, у день річниці незаконної анексії Криму, «голосування» на виборах президента РФ проходило, в тому числі, і на території тимчасово окупованого українського півострова.

Президент Петро Порошенко заявив, що «вибори» президента РФ в окупованому Криму стали черговим брутальним порушенням Росією міжнародного права, і закликав міжнародних партнерів посилити санкційний тиск на Кремль.

Список із 140 осіб, причетних до організації і проведення незаконних виборів у Криму, вже передано главам МЗС країн - членів Європейського Союзу.